Tanden Bleken Amsterdam - Amber's Beauty Clinic

Tanden Bleken

De nieuwe manier om de tanden te bleken . . . .

Witte tanden zonder pijn of gevoeligheid . . . .

Tanden bleken bij Amber’s Beauty Clinic in Amsterdam West is pijnloos, niet gevoelig, snel, effectief en betaalbaar. Onze behandelmethode zijn geheel zonder risico en u kunt uw tanden professioneel laten bleken door middel van de modernste behandelmethodes. We werken met de meest effectieve bleekgel en de meest geavanceerde bleeklamp van dit moment om uw tanden perfect te bleken. Dankzij deze technieken wordt het tandglazuur niet aangetast en zal er geen irritatie aan het tandvlees of gevoeligheid aan de tanden en de tandzenuwen optreden. Met tanden bleken bij Amber’s Beauty Clinic in Amsterdam west krijgt u wittere tanden zonder enige pijn, gevoeligheid, irritatie of aantasting van uw tanden en tandzenuwen.

De bleekgel die Amber’s Beauty Clinic gebruikt is peroxidevrij en de lamp straalt geen warmte of UV-licht uit. Uw worden gebleekt met blauw koud licht en peroxidevrije bleekgel en is dus volkomen veilig, voor tandvlees, tandglazuur, tanden en tandzenuwen. Ook zal er niets aan de structuur van de tanden veranderen. Het bleken vindt plaats op het glazuuroppervlak. De peroxidevrije bleekgel maakt de poriën van het glazuur niet open en de dentine (het tandbeen) wordt niet bereikt. Amber’s Beauty Clinic Amsterdam west biedt u de kans om met een kortdurende en pijnloze behandeling uw tanden te laten bleken en weer gezonde, natuurljik witte tanden te bezitten.

Tanden bleken in Amsterdam zonder peroxide, zonder schade

Vanaf 1 november 2012 mag peroxide enkel gebruikt worden door tandartsen. Ook aan het percentage is een grens gesteld, zo mag er maximaal 6% peroxide door tandartsen worden gebruikt. Is iemand geen tandarts, dan mag er gewerkt worden met maximum percentage van 0,1% peroxide.

 

 

 

 

Vorm van de behandeling

Resultaten

Het bleken vindt plaats

De poriën in het glazuur

Veiligheid

Gevoeligheid

Irritatie aan het tandvlees

Duur van de resultaten

Kosten

Tanden bleken met peroxide

 

medisch (alleen tandarts)

heel goed/goed

in het dentine

open

gemiddeld

af en toe

mogelijk

lang (half jaar)

hoog/gemiddeld

Tanden bleken zonder peroxide

 

cosmetisch (non-dental professional)

heel goed/goed

op het glazuuroppervlak

gesloten

zeer hoog

geen

geen

kort (circa 3-6 maanden)

laag

 

 

Deze bleek methode wordt als een cosmetische behandeling beschouwd omdat de bleekgel peroxidevrij is. De behandeling wordt uitgevoerd door een gecertificeerde whitening professional, die de meest geavanceerde behandelmethode beheerst.

Direct resultaat en 2-8 tinten wittere tanden,

Na het tanden bleken bij onze kliniek in Amsterdam west worden uw tanden van 2 tot 8 tinten witter, een gemiddelde verbetering van 4 nuances lichter maar nooit witter dan de oorspronkelijke, genetisch bepaalde kleur van de tanden. Het resultaat is persoonsgebonden, afhankelijk van de conditie van het gebit en het consumptiegedrag.

Het resultaat is direct zichtbaar na de behandeling en blijft gemiddeld circa 3 maanden optimaal. Dit hangt af van het consumptiegedrag en de mondhygiëne. Doordat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, kunt u uw tanden opnieuw laten bleken na circa 3 maanden.

Mensen met gelige tanden krijgen in het algemeen de beste resultaten. Het consumptiegedrag zorgt ervoor dat de tanden met de tijd weer geel worden. Thee, koffie, sigaretten en wijn zijn de beste voorbeelden.

Laat nu uw tanden bleken bij Amber’s Beauty Clinic in Amsterdam west.

F.A.Q.

Bij wie kan niet gebleekt worden?
• Deze bleek methode is niet geschikt voor minderjarigen, zwangere  en borstvoedende vrouwen.
• Als u radiotherapie ondergaat.
• Degenen die tandheelkundige werk hebben dat de voorvlakken van de tanden volledig bedekt.
 
Kunnen vullingen en kronen kunnen ook gebleekt worden?
Het bleken van tanden werkt alleen op natuurlijke tanden dus niet op kunstmatige, tandheelkundige werk. De originele kleur van de vullingen, kronen, facings of opgevulde stukjes verandert met de behandeling niet mee.

Moet ik voor de behandeling nog ergens rekening mee houden?
Het is verstandig om voor de behandeling voldoende te eten, omdat dit na de behandeling de eerste paar uur nog niet mag.

Mag ik na een behandeling weer alles eten en/of drinken?
Het is verstandig om na de behandeling op de consumptiegedrag te letten. In het eerste 2-3 uur niet eten of drinken (behalve water zonder koolzuur of melk) en niet roken. De rest van de dag geen kleurstofhoudende producten consumeren (rode wijn, cola, koffie en thee) en niet roken.

Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?
Om de witheid van uw tanden na het tanden bleken te behouden, minimaal 2x per dag tanden poetsen.
 
Beugel net laten verwijderen?
Beugel net laten verwijderen minimaal 30 dagen wachten voordat u de behandeling kunt ondergaan.

Kan de behandeling herhaald worden?
Omdat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, is het geschikt om opnieuw uit te voeren. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de behandeling, afhankelijk van het consumptiegedrag en het onderhoud van de tanden, elke 3-6 maanden de behandeling te herhalen maar eerder bent u natuurlijk ook welkom om uw tanden te laten bleken bij onze vestiging in Amsterdam west.

Tarieven

Hoe langer de behandelingen duren, hoe witter de tanden kunnen worden en hoe langer u de gewenste witheid behoudt.

 

Silver: 20 min €50

Voor degene die een paar tinten witter kunnen, willen en maar nodig hebben. Meer een opfrisser of voor als u al redelijk witte tanden heeft of voor als u al eerder gebleekt heeft. 2 – 4 tinten.

U ondergaat een behandeling van 20 minuten. 20 minuten is de duur van de directe behandeling.

Totale Behandelingsduur: 40 min.Gold: 2x 20 min €60

Voor degene die meer dan paar tinten witter kunnen, willen en nodig hebben. 4 – 6 tinten.

U ondergaat 2x een behandeling van 20 minuten achter elkaar. 40 minuten is de duur van de directe behandeling.

Totale Behandelingsduur: 60 min.

 

Platinum: 3x 20min €70

Voor degene die uiterst wits resultaat willen, kunnen en dus ook nodig hebben. Voor het beste resultaat als u een flink stuk wittere tanden wilt hebben. 6 – 8 tinten.

U ondergaat 3x een behandeling van 20 minuten achter elkaar. 60 minuten is de duur van de directe behandeling.

Totale Behandelingsduur: 80 min.


Contact opnemen / Afspraak maken

13 + 14 =


Bellen

Tel: 020-3376055
error: Content is protected !!
WhatsApp chat